O Esteo logra unha importante victoria ante o Ribeira

Instante do O Esteo – Ribeira | Xosé Ferreiro

Xosé Ferreiro

Importante vitoria do O Esteo ante un rival directo como o Ribeira de Piquín nun duelo moi igualado que non se resolveu ata os últimos minutos.

Tras chegar ao descanso 3-2, despegouse un pouco o cadro local co 5-3, tras un golazo de Jandro pola escadra e un moi bo de Jhony que pica o balón ante a saída do porteiro.

Co porteiro xogador os visitantes ampliaron ata un 7-3 que parecía definitivo, Héctor aproveitou un balón morto dentro da área, e Jandro marca tras varios regates, pero nin moito menos estaba o partido resolto porque os lucenses recurtaron ata o 7-5 definitivo co cinco para catro, pero non houbo tempo para máis.

Os ponteses son quintos pola cola, o primeiro dos salvados, pero con 32 puntos e cun colchón de catro sobre o Sala Ourense.

E terán que seguir sufrindo os de Senen e Fran cun plantel de apenas seis xogadores voluntariosos acompañados polos rapaciños da canteira. Jandro anotou hoxe o seu gol número 40 nesta Liga.

O Esteo: Xeito, Héctor, Jhony, Jandro, Troncho – Cokito, Eloy, Sergio.

Ribeira: Areñas, Carlos, Regueiro, Quintela, Aguadelo – Dani, Rubas, Christian, Gabri.

Goles: 1-0, Jhony (6´), 1-1, Aguadelo (10´). 2-1, Cokito, (12´), 3-1, Jandro (18´), 3-2, Carlos (19´). 4-2, Jandro (27´), 4-3, Dani (28´), 5-3, Héctor (30´), 6-3, Jhony (34´), 7-3, Jandro (35´), 7-4, Quintela (36´), 7-5, Gabri (39´).

Incidencias. Amarelas a Cokito, Jhony, Troncho, Fran; Rubas, Regueiro, David. Uns 150 espectadores no Pavillón Municipal, moitos visitantes.