Os locais de hostalería e restauración pódense inscribir na Ruta degustación da tarta de Narón

A concellería de Promoción Económica, dirixida pola edil Olga Ameneiro, impulsará unha Ruta degustación da tarta de Narón, co fin de promocionar este doce e poñelo en valor en colaboración co sector hostaleiro local.

A concelleira naronesa avanzou que a convocatoria se desenvolverá do 22 de novembro ao 1 de decembro e informou que os representantes do sector interesados en participar deberán anotarse previamente.

Ameneiro explicou que o Concello facilitará de balde aos establecementos participantes a tarta de Narón. Eles serán os encargados de realizar unha proposta de presentación para ofrecela á clientela durante a ruta degustación, que poderá ser como sobremesa, almorzo ou merenda no horario que especifiquen en cada caso. O prezo de venda ao público da presentación da tarta será de 5 euros por porción.

“Queremos promocionar a tarta de Narón, un doce característico da nosa cidade que se comezou a comercializar o 23 de novembro do pasado ano, coincidindo coa celebración do Día de Narón, festividade local”, tal e como
apuntou a concelleira. Así mesmo, destacou o feito de que “o sector hostaleiro representa unha excelente oportunidade para que esta tarta poida chegar a moita máis xente, ofrecéndoa entre a súa oferta de doces para que no caso de que estean interesados se animen a degustala”.

Os locais de hostalería e restauración de Narón interesados en participar poderán anotarse do 4 ao 11 de novembro -incluídos- enviando os seus datos (nome do local e enderezo; nome e número de teléfono da persoa de contacto;
nome da presentación da tarta, ingredientes indicando alérxenos e horario de servizo) á dirección de correo electrónico me.mendez@naron.gal ou chamando por teléfono -de 8.30 a 14.30 horas- ao número de teléfono 981 337 700 (extensión 1204).

Lea también

Club Arco Narón obtiene buenos resultados en el II Trofeo Nadal

Este sábado pasado en Corme el II Trofeo Nadal para categorías hasta sub18. Esta competición, …