Importante victoria do O Esteo ante Ribeira

O Esteo anotando un dos seus goles ao Ribeira | Xosé Ferreiro

(Xosé Ferreiro) Gran e sufrida vitoria do O Esteo por 3-2 ante o Ribeira de Piquín para apuntalar a cuarta praza e deixar ao quinto clasificado a catro puntos.

No décimo segundo encontro dos ponteses nesta tempada nas Somozas comezaban adiantándose pronto cun tanto de Jhony axustado ao pau tras pase de Cokito, e pouco despois era Troncho quen empalaba un balón morto ao fondo das mallas tras un primeiro disparo de Guillán.

Asi se chegou ao descanso. No segundo período os de Marcos e Senén contemporizaban o marcador ata que faltando poucos minutos anotaba Christian tras un balón que desviaba un defensa e despistaba a Failde. Pero pouco despois voltaba a ampliar o marcador Héctor.

Houbo que sufrir ata o final, pois Fucho reducía o marcador ata o 3-2 definitivo pero xa co tempo cumprido, e os ponteses sumaban unha nova victoria que os sitúa con 48 puntos antes de visitar ao Racing de Mieres.

O Esteo: M. Failde, Cokito, Alberto, Jhony, Troncho – Héctor, J. Failde, Guillán, Eloy.

Ribeira FS: Illi, Fucho, Quintela, Christian, Pablo – Fran, Rubas, Cisco, Jhordan, Íker.

Goles: 1-0, Jhony (1´), 2-0, Troncho (6´). 2-1, Christian (35´), 3-1, Héctor (37´), 3-2, Fucho (40´).

Incidencias. Amarelas a Troncho, Fucho, Christian, Javier. Máis de 100 espectadores no Pavillón das Somozas.