Narón-Obradoiro de tapas e pinchos con produtos do mar

O edil de Promoción Económica, David Pita (PSOE), informou da apertura do prazo de inscrición nun obradoiro de tapas e pinchos con produtos do mar que se desenvolverá os próximos sábado 27 e domingo 28 de novembro no centro cívico social do Val, de 10.00 a 14.00 horas.

As prazas están limitadas a trinta persoas por día e aquelas interesadas en participar deberán enviar un correo electrónico á dirección:

promocioneconomica@naron.es,

indicando o seu nome e apelidos, un teléfono de contacto e a preferencia no día que desexan acudir a esta convocatoria, que é de balde.

O edil naronés explicou que este obradoiro, que impartirá a docente e experta en temas de nutrición Susana Rañal “está máis ben dirixido ó sector da hostalería, para que teña a oportunidade de preparar diferentes tapas e pinchos con produtos do mar para ofrecelos nos seus establecementos, aínda que no caso de que haxa vacantes está aberto á cidadanía en xeral, polo que animamos a que se anoten todas as persoas interesadas”.

Así mesmo, Pita indicou que o da vindeira semana é un novo obradoiro do proxecto “Narón mar aberto”, financiado pola Unión Europea (Fondo Europeo Marítimo e da Pesca) e subvencionado a través do Grupo de Acción Local do sector pesqueiro Golfo Ártabro Norte (GALP). Colaboran na organización deste obradoiro a asociación de veciños do Val e a asociación Terra Rendible.

Lea también

Lúa Teijeiro del Club Arco Narón mejor deportista ferrolana en su modalidad

La XXX Gala del Deporte Ferrolano celebrada en la tarde de ayer martes, ha premiado …