O Cidade de Narón arranca a tempada cunha vitoria ante o ED Vigo

O Cidade de Narón arrancou unha nova temporada na Terceira División Nacional cunha importante vitoria ante o ED Vigo 2015.

Fuente Club Cidade de Narón

Primeiro test para os naroneses que renovan plantel coas incorporacións de Miguel Caeiro, Javier López e Héctor Corgo, estes dous últimos xogadores que volven á que foi a súa casa.

O Cidade sumou tres puntos importantes ante un rival que callou unha moi boa actuación a temporada pasada pero que este sábado se atopou cun Iván moi acertado de cara a porta xa que en menos de 10 minutos anotou tres tantos que puxeron ao Cidade por diante no marcador. Javi, que volvía a vestir a elástica naronesa, anotou o cuarto e definitivo tanto do equipo amarelo para poñer un 3-4 no marcador final.

O primeiro tempo arrancou con dous equipos moi prudentes nos seus plantexamentos, sobre todo en ataque, con defensas en media pista e sen tomar demasiados riscos. Sen embargo, dous erros dos naroneses no seu afán por ter a posesión do balón fixeron que o ED Vigo se fora ao descanso cun 2-0 ao seu favor. Un resultado moi cómodo para os locais e logo de varias ocasións erradas polo Cidade.

Pero a segunda parte ía ter cor amarela. Os naroneses saíron do vestiario coas ideas moito máis claras e con gañas de recortar distancias. Os pupilos de Javi Albes subiron liñas e intensificaron a presión sobre os locais que responderon
con balóns á contra. Pero un acertadísimo Buxía desbaratou unha e outra vez as arremetidas dos vigueses.

E chegou a remontada do Cidade. En menos de dez minutos Iván foi quen de darlle a volta ao luminoso do Universitario Cuvi con dous tiros exteriores que bateron ao porteiro vigués e un terceiro tanto ao segundo pao logo dunha gran combinación en ataque con pase de Lucas a Diego que enviou ao segundo para que Iván o empurrara ao fondo das mallas.

O cuarto e definitivo tanto dos naroneses foi obra de Javi, que aproveitou un erro dos locais no xogo de 5 para 4. O partido rematou co marcador final de 3-4 para os de Narón. Un resultado que permite aos amarelos sumar os tres primeiros puntos desta temporada e coller confianza no inicio de liga.

O vindeiro sábado, a partir das oito do serán, o Cidade de Narón estrearase na casa ante o Sport Sala Culleredo.

Ficha técnica: ED Vigo: Joel, Miguel, Samuel, Óscar e Manuel. Tamén xogaron Alberto, Lucas, Jorge, Tomás, Javier e Carlos.

Cidade de Narón: Fer Combarro, Guille, Diego, Javi e Miguel Caeiro. Tamén xogaron Buxía, Lucas, Iván, Héctor e Pablo.

Goles: (1-0) min. 14, Tomás; (2-0) min. 19, Javier; (2-1) min. 23, Iván; (2-2) min. 25, Pablo Iván; (2-3) min. 31, Iván; (2-4) min. 38, Javi; (3-4) min.39, Samuel.

Árbitros: Adrián González e Alexander Weber (C.T.A. Galego).

Pavillón: Pavillón Universitario Cuvi (Vigo)