Ramón Muíños e María Martínez gañadores do maratón da VII Trail das Bestas

A área recreativa da Veiga acolleu a sétima edición do Trail das Bestas no que se deron cita 365 atletas en tres modalidades de participación 42km, 27km e 12 km, e unha andaina de 12km que este ano se estrou como campionato galego de maratón.

Ramón Muíños, do club de Atletismo Sada, cun tempo de 04:32:31, proclamouse  gañador do maratón da VII edición do Trail das Bestas no concello de Muras mentres que Roberto García González, do Tribu Trail (04:39:22) e David Martínez Rodríguez do C.D Camovi (05:14:25) ocupaban a segunda e terceira praza respectivamente.

Pola súa banda, María Martínez do Club Atletismo Porriño impoñíase na categoría feminina cun tempo de 05:53:29 e estivo acompañada no podium por María Del Rosario Figueroa do Atletismo Samertolameu (06:02:09) e Belén Riadigos Cardigonde cun tempo de 06:27:56.

No caso da proba de 27 quilómetros, o gañador foi Adrián Mosteiro cun tempo de 02:24:46, o segundo clasificado foi Emilio Montilla cun tempo de 02:29:33 e o terceiro lugar ocupouno Rupo Regueira (02:33:18)

Na mesa distancia, categoría feminina, a gañadora foi Tamara García (03:14:41) que estivo acompañada no caixón por Kenia Estrada ( 03:22:21) e Patricia Saéz (03:40:54) Gustavo González proclamouse vencedor da proba de 12 quilométroos, cun tempo de 01:08:36 mentres que o segundo lugar foi para Brais García (01:10:00) e o terceiro lugar foi para José Manuel Díaz (01:11:21) na categoría feminina, a gañadora foi Claudia Fernández (01:18:01), Julia Salvado foi a segunda clasificada (01:23:14) mentres que Estefanía Muras alzouse co terceiro lugar, cun tempo de 01:23:58.